Vaststelling hogere grenswaarden Wet geluidhinder en Besluit geluidhinder

Logo Venlo

Burgemeester en wethouders van Venlo maken bekend dat zij hogere grenswaarden hebben vastgesteld voor de realisatie van een bedrijfswoning op het adres Bevrijdingsweg 102 te Venlo als bedoeld in artikel 83 Wet geluidhinder en artikel 4.1 Besluit geluidhinder. Uit akoestisch onderzoek is gebleken dat deze woning mogelijk blootgesteld gaat worden aan een hogere geluidbelasting dan de voorkeurswaarde. Dit wordt veroorzaakt door weglawaai en spoorweglawaai.

 

De beschikking hogere grenswaarden ligt, inclusief bijbehorende stukken, van donderdag 28 juli 2016 tot en met woensdag 7 september 2016 ter inzage in de Stadswinkel Venlo, Prinsessensingel 30 te Venlo. De bekendmaking van de beschikking vindt plaats via de Staatscourant en op de gemeentelijke website www.venlo.nl/bekendmakingen. De digitale versie is in te zien via de gemeentelijke website www.venlo.nl/plannen-ter-inzage.

 

Tegen de ontwerp beschikking zijn zienswijzen ingediend, maar deze hebben niet geleid tot een gewijzigde vaststelling van het besluit. Tijdens de periode van terinzagelegging kunnen alleen belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend en belanghebbenden die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten met betrekking tot het voornemen geen danwel niet tijdig een zienswijze te hebben ingebracht, binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het besluit hogere waarden treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij voor deze datum, naast beroep, tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het verzoek om een voorlopige voorziening dient te worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven