Ontwerpbestemmingsplan Kreitenmolen 2011,  1e herziening (Handelsweg)

Logo Tilburg

Het college van burgemeester en wethouders van Tilburg maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Kreitenmolen 2011, 1e herziening (Handelsweg) van maandag 1 augustus tot en met maandag 12 september 2016 ter inzage ligt.

Het identificatienummer van dit plan is NL.IMRO.0855.BSP2012038-b001.

Het plangebied omvat het perceel op de hoek van de Handelsweg en de Haarensebaan te Udenhout.

Het ontwerpplan is gericht op de vestiging van een boomrooierij.

Ontwerp verzoek te verwijderen aanduiding attentiegebied EHS

Op grond van artikel 12.2 Verordening ruimte Noord-Brabant ligt gelijktijdig met het ontwerpbestemmingsplan, dus eveneens van maandag 1 augustus tot en met maandag 12 september 2016, het voornemen om Gedeputeerde Staten te verzoeken tot wijziging van de begrenzing van de aanduiding 'Attentiegebied ecologische hoofdstructuur' ter inzage. De gronden waarop de gewenste wijziging betrekking heeft, zijn op de planverbeelding van het bestemmingsplan aangeduid met de gebiedsaanduiding 'overige zone - te verwijderen attentiegebied EHS'.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpverzoek tot wijziging begrenzing attentiegebied EHS zijn gedurende de genoemde termijn te bekijken en/of te downloaden op http://www.tilburg.nl/ruimtelijkeplannen en http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0855.BSP2012038-b001.

Tevens ligt een papieren versie van de stukken ter inzage in de Stadswinkel Centrum, Stadhuisplein 128 (ingang naast het Paleis), geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op dinsdag en donderdag van 8.00 tot 20.00 uur. Hebt u vragen over het plan, maak dan een afspraak via www.tilburg.nl of bel 14 013.

Zienswijzen ontwerp bestemmingsplan

Een ieder kan, gedurende de genoemde termijn, schriftelijk dan wel mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerp kenbaar maken bij de gemeenteraad. De raad zal bij vaststelling van het plan tevens een besluit nemen op de ingebrachte zienswijzen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad, postbus 90155, 5000 LH te Tilburg, onder vermelding van 'Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Kreitenmolen 2011, 1e herziening (Handelsweg)'. Uw mondelinge zienswijze kunt u doorgeven aan de behandelend ambtenaar, Godelief Sperber, via telefoonnummer 013 542 91 47. Ook is het mogelijk om via www.tilburg.nl/ruimtelijkeplannen uw zienswijze in te dienen.

Zienswijzen ontwerpverzoek attentiegebied EHS

Een ieder kan, gedurende de genoemde termijn, schriftelijk dan wel mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpverzoek kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders.

Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 90155, 5000 LH te Tilburg, onder vermelding van 'Verzoek herbegrenzing attentiegebied EHS Kreitenmolen 2011, 1e herziening (Handelsweg)'. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 013 542 91 47. Ook is het mogelijk om via www.tilburg.nl/ruimtelijkeplannen uw zienswijze in te dienen.

 

Tilburg, 29 juli 2016

 

Het college,

drs. G.G.H.M. Haanen MBA mr. P.G.A. Noordanus

de gemeentesecretaris de burgemeester

Naar boven