Hogere Waarden

Logo Koggenland

Burgemeester en wethouders van Koggenland hebben ten behoeve van het bestemmingsplan “Polderweijde-Herziening” op 5 juli 2016 hogere grenswaarden voor wegverkeersgeluid vastgesteld. Het definitieve besluit is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerp van het besluit.

Inzage

Tegen het ontwerp van het besluit zijn zienswijzen ingediend. Het besluit van het college ligt met ingang van 25 juli 2016 gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis. U kunt het besluit inzien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis, Middenhof 2 te De Goorn

Beroep

Tegen het definitieve Besluit van de Hogere waarden kan binnen de termijn van ter inzage legging beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20091, 2500 EA Den Haag.

Beroep kan worden ingesteld door:

•belanghebbenden die tijdig zienswijzen op het ontwerp van het besluit Hogere waarden kenbaar hebben gemaakt, dan wel door;

•belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen op het ontwerp van het besluit kenbaar te hebben gemaakt.

Voor de behandeling van een beroep is griffierecht verschuldigd.

Het besluit tot vaststelling van de Hogere waarden treedt niet in werking dan met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Een beroep schorst niet de werking van het besluit. Daarvoor moet naast het beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening worden gericht aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, op bovenstaand adres.

De Goorn, 24 juli 2016

Burgemeester en wethouders van Koggenland

Naar boven