Ter inzage legging Ontwerp structuurvisie Egmond aan den Hoef

Logo Bergen (NH)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen NH, maken bekend dat met ingang van donderdag 25 augustus 2016 voor een periode van zes weken het ontwerp van de structuurvisie Egmond aan den Hoef ter inzage ligt.

U kunt het ontwerp van de structuurvisie Egmond aan den Hoef tijdens openingstijden inzien op het gemeentehuis, Jan Ligthartstraat 4 te Alkmaar. Daarnaast is het plan in te zien via de website www.bergen-nh.nl onder: inwoners/ bouwen en verbouwen/ bestemmingsplannen en de website: www.ruimtelijkeplannen.nl.

In het ontwerp van de structuurvisie wordt ingegaan op de verdere ruimtelijke ontwikkeling van de kern Egmond aan den Hoef. De volgende 8 deelgebieden zijn benoemd: Dorpskern/ Herenweg, Slotkwartier, Dorpshart, de Weidjes, Rustige woonschil, Delversduin, Westelijke verbinding en Egmond aan den Hoef Oost. In de visie is een uitwerking van de programmering opgenomen. In de bijlagen zijn de themawerkdocumenten en de onderbouwing Ladder duurzame verstedelijking voor Delversduin opgenomen.

Gedurende bovenvermelde termijn kunt u een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 175, 1860 AD Bergen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u via het algemene telefoonnummer (072-8880000) een afspraak maken met de heer E. de Waard van de gemeente.

Binnen de reactie periode wordt een inloopavond gehouden. Deze datum maken wij later bekend.  

Mede op basis van de zienswijzen zal vervolgens een voordracht worden gedaan aan de gemeenteraad om de structuurvisie Egmond aan den Hoef vast te stellen, naar verwachting in een raadsvergadering eind 2016.

Bergen, 24 augustus 2016

College van Bergen,

secretaris, burgemeester,

M.J. Pothast drs. H. Hafkamp

 

Naar boven