Vastgesteld wijzigingsplan Morgenzon 2016

Logo Winterswijk

Ter inzage

Burgemeester en wethouders van de gemeente Winterswijk maken bekend dat met ingang van woensdag 3 augustus 2016 gedurende zes weken ter inzage ligt het vastgestelde wijzigingsplan Morgenzon 2016. Het betreft een wijzigingsplan conform artikel 3.6 lid 1a Wet ruimtelijke ordening.

Ligging en doel

Het plangebied ligt in het westen van de kern Winterswijk, ruwweg tussen de Morgenzonweg, Ringweg West, verpleeghuis Pronsweide en de spoorlijn Zutphen-Winterswijk. Doel van het wijzigingsplan is het doorvoeren van een aantal wijzigingen ten aanzien van de bouwaanduidingen en maatvoeringen.

Waar ter inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25 te Winterswijk. Het plan is digitaal raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0294.WP1604KOMORGENZN16-VA01.

Beroep

Gedurende de beroepstermijn, ingaande donderdag 4 augustus tot en met woensdag 14 september 2016 kan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld. Beroep kan worden ingesteld door:

  • Belanghebbenden die tegen het ontwerpbestemmingsplan een zienswijze hebben ingediend bij het college van burgemeester en wethouders;

  • Belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen;

Het beroepschrift kunt u sturen naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag.

Inwerkingtreding

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op donderdag 15 september 2016. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt ingediend, treedt dit besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven