Ontwerpbestemmingsplan Buitenveld, Milheeze ter inzage

Logo Gemert-Bakel

Burgemeester en wethouders van Gemert-Bakel maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening in combinatie met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Herziening bedrijfskavels Buitenveld” ter inzage ligt.

Op bedrijventerrein Binnenveld in Milheeze is nog een aantal kavels te koop. Deze kavels liggen aan de rand van het bedrijventerrein aan het Buitenveld. Eén kavel is gelegen aan het Binnenveld. De kavels zijn moeilijk te bebouwen, vanwege de beperkende verkaveling en beperkende bouwregels in het nu geldende bestemmingsplan. Het is daarom gewenst om voor de vier bestaande bedrijfspercelen een nieuw bestemmingsplan op te stellen met meer flexibiliteit, zodat ingespeeld kan worden op de marktbehoefte.

Stukken inzien

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 25 juli 2016 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis. Hiervoor kunt u een afspraak maken. U kunt deze plannen ook digitaal inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze indienen

Iedereen heeft de gelegenheid binnen de hierboven vermelde termijn schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar te maken bij de gemeenteraad van Gemert-Bakel. Indien u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, kunt u een afspraak maken via de website.

Gemert, 22 juli 2016

Naar boven