Gemeente Giessenlanden, ontwerpbeschikking Schelluinen oost SchelluinenGiessenlanden

Logo Giessenlanden

 

Burgemeester en wethouders van gemeente Giessenlanden maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn de omgevingsvergunning te verlenen voorde volgende activiteiten:

 

Activiteit: Planologisch afwijken (art. 2.1, lid 1 onder c Wabo)

Voor : afwijking 2 extra woningen Schelluinen-Oost

Locatie : Schelluinen oost Schelluinen Giessenlanden

Type : Uitgebreid

 

Burgemeester en wethouders van Gemeente Giessenlanden maken bekend dat zij in het kader van deWet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning voor wat de betreft de boven-staande activiteiten te verlenen.

 

De aanvraag, de ontwerp-beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 22 juli 2016gedurende zes weken ter inzage in het Gemeentekantoor te Hoornaar tot en met uiterlijk 1 september2016. De aanvraag, de ontwerp-beschikking en de bijbehorende stukken zijn in te zien op het gemeen-tekantoor van Gemeente Giessenlanden.

 

 

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Zij moetenworden gericht aan ons College en worden verzonden aan Gemeente Giessenlanden, Postbus 1, 4223ZG Hoornaar.

 

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediendals ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerp-beschikking en men belanghebbende is.

Naar boven