Vastgesteld wijzigingsplan, Kasteel ter Borchstraat 29, Roosteren

Logo Echt-Susteren

Wijzigingsplan

Het college heeft in de vergadering van 5 juli 2016 het wijzigingsplan Kasteel ter Borchstraat 29 Roosteren vastgesteld. Dit wijzigingsplan ziet op het realiseren van één woning op het perceel G. 418, aan de Kasteel ter Borchstraat.

 

Terinzagelegging

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt met de bijbehorende stukken, waaronder het vaststellingsbesluit, vanaf 22 juli 2016 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Nieuwe Markt 55 te Echt en wel op maandag van 9.00 uur tot 20.00 uur, op woensdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en op donderdag en vrijdag van 9.00 uur tot 13.00 uur. Daarnaast kan het bestemmingsplan via www.ruimtelijkeplannen.nl worden ingezien en via de gemeentelijke website www.echt-susteren.nl.

 

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, door:

  • -

    een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze naar voren heeft gebracht;

  • -

    een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan bij het college naar voren te brengen;

  • -

    een belanghebbende voor zover het beroep wordt ingesteld tegen de wijzigingen die het college bij de vaststelling in het plan heeft aangebracht.

 

Zij die beroep instellen kunnen gedurende de genoemde termijn ook een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van deze Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het besluit van het college treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan, wordt de inwerkingtreding opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

 

Echt-Susteren, 21 juli 2016

Naar boven