Anterieure overeenkomst herontwikkeling locatie Schoonoord, Tromplaan 35

Logo Baarn

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig artikel 6.24 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat er op 8 juli 2016 een anterieure overeenkomst is gesloten tussen de gemeente Baarn en Stichting Amaris Zorggroep te Laren. De anterieure overeenkomst heeft betrekking op herontwikkeling van het perceel Tromplaan 35, kadastraal bekend gemeente Baarn, sectie M, nummers 2624 en 4293.

In de overeenkomst zijn onder andere afspraken over de ontwikkeling van het woon-zorgcomplex, de rechten en plichten van partijen, het kostenverhaal en planschade vastgelegd.

Ter uitvoering van artikel 6.2.12 van het Besluit ruimtelijke ordening ligt een zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst van vrijdag 22 juli tot en met 2 september 2016 ter inzage in de centrale hal van het gemeentehuis, Stationsweg 18 te Baarn. De zakelijke beschrijving betreft een samenvatting op hoofdlijnen van de inhoud van de anterieure overeenkomst. Inzien kan tijdens openingstijden. Mocht u buiten openingstijden de zakelijke beschrijving willen inzien of nadere informatie wensen, maakt u dan een afspraak met mevrouw E. Nelissen, via telefoonnummer 035- 5481 782.

Tegen de gesloten overeenkomst en de zakelijke beschrijving van de inhoud van deze overeenkomst kunnen geen zienswijzen of bezwaren worden ingediend.

Naar boven