Wijzigingsplan Midsland Noord – Camping Veldzicht - Noordlandweg 6 te Midsland, Terschelling

Logo Terschelling

Burgemeester en wethouders van de gemeente Terschelling maken bekend dat zij op 5 juli 2016 het wijzigingsplan Midsland Noord - Camping Veldzicht gewijzigd hebben vastgesteld (plan ID: NL.IMRO.0093.BP2015NOORDLNDWG6-VA01). Het plan heeft betrekking op de uitbreiding van de bestaande camping in westelijke richting. De wijziging ziet op een aanpassing van de regels zodat het mogelijk is stacaravans en bergingen bij stacaravans op te richten.

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt vanaf vrijdag 22 juli 2016 t/m donderdag 1 september 2016 ter inzage in de informatieruimte van het gemeentehuis. U kunt het plan ook raadplegen op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/ of via de gemeentelijke website http://www.terschelling.nl/ onder actueel ->bekendmakingen->regels en beleid. Tegen vergoeding kan een afschrift van het vastgestelde wijzigingsplan worden gevraagd op het gemeentehuis. De authentieke planbestanden zijn te vinden via http://wro.leeuwarden.nl/terschelling/.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen het vastgestelde wijzigingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State door:

  • 1.

    belanghebbenden , voor zover het betreft de wijziging van het ontwerp wijzigingsplan

  • 2.

    belanghebbenden die zienswijzen hebben ingediend tegen het ontwerp wijzigingsplan

  • 3.

    belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze tegen het ontwerp wijzigingsplan kenbaar te maken.

Beroep kan worden ingesteld door een brief te sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In die brief vermeldt u uw naam en adres, de datum van het besluit, de omschrijving van het besluit waarmee u het niet eens bent en waarom u het niet eens bent met dat besluit. U stuurt een kopie van het besluit met het beroepschrift me. U ondertekent de brief en stuurt deze naar het postadres van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG. U kunt ook digitaal beroep instellen via https://digitaalloket.raadvanstate.nl

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn van 6 weken. Het instellen van beroep schorst de werking van het wijzigingsplan niet. Degene die beroep heeft ingesteld kan verzoeken om een voorlopige voorziening. Als het besluit voor u onherstelbare gevolgen heeft, kunt u, totdat op het beroep is beslist, een verzoek tot voorlopige voorziening doen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Wordt dat verzoek gedaan binnen de beroepstermijn dan treedt het wijzigingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en/of het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden (griffierecht).

Naar boven