Besluit van de directeur van de Dienst Uitvoering Subsidies aan Instellingen in oprichting van 11 juli 2016, houdende het verlenen van ondermandaat en ondermachtiging aan functionarissen van de Dienst Uitvoering Subsidies aan Instellingen in oprichting

De directeur van de Dienst Uitvoering Subsidies aan Instellingen in oprichting,

Gelet op artikel 2 van de regeling OCW (Mandaatbesluit OCW DUS-I) en artikel 3 van de regeling van SZW (Mandaat- en machtigingsbesluit SZW DUS-I 2016);

Besluit:

Artikel 1

De hoofden van de organisatie-eenheden van de Dienst Uitvoering Subsidies aan Instellingen in oprichting hebben de bevoegdheid om in naam van de Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid besluiten te nemen en handelingen te verrichten voor zover deze betrekking hebben op het terrein van de Dienst Uitvoering Subsidies aan Instellingen in oprichting.

Artikel 2

1. Het besluit van de kwartiermaker van de Dienst Uitvoering Subsidies aan Instellingen van 4 februari 2016, nr. WJZ/888609, houdende vaststelling van de Ondermandaatregeling OCW-DUS-I wordt ingetrokken.

2. Het besluit van de kwartiermaker van de Dienst Uitvoering Subsidies aan Instellingen van 20 april 2016, houdende de verlening van ondermandaat en machtiging SZW wordt ingetrokken.

Artikel 3

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst en werkt terug tot en met 1 juli 2016.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst.

De directeur van de Dienst Uitvoering Subsidies aan Instellingen in oprichting, C.J.M. Hobbelen

Naar boven