Besluit m.e.r.-beoordeling Doornsteeg 9 te Lunteren

Logo Ede

Het college van burgemeester en wethouders van Ede maken bekend dat zij afgelopen 19 juli 2016 een beslissing hebben genomen ten aanzien van de m.e.r.-beoordeling voor het wijzigen en uitbreiden van een legkippenhouderij aan de Doornsteeg 9 te Lunteren. Deze beslissing heeft kenmerk 2016MER02.

Besluit

De beoogde activiteit (het uitbreiden van een pluimveehouderij) staat vermeld in bijlage D, categorie 14 van het Besluit milieueffectrapportage 1994 (Besluit m.e.r.). Uit de m.e.r.-beoordeling die ten behoeve van deze uitbreiding is uitgevoerd, blijkt dat er geen significante nadelige gevolgen voor het milieu zijn die het maken van een milieueffectrapport rechtvaardigen. Er kan worden volstaan met de opgestelde aanmeldnotitie.

Inzage

U kunt het plan en de daarbij behorende stukken van donderdag 21 juli tot en met woensdag 31 augustus inzien bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in Raadhuis Publiekszaken, Raadhuisplein 3 in Ede. Voor openingstijden zie www.ede.nl/openingstijden. Voor het maken van een afspraak of nadere informatie over deze beslissing kunt u bellen naar het nummer (088) 116 9900 of per e-mail contact opnemen via info@oddevallei.nl.

Online kunt u terecht op www.ede.nl/bekendmakingen. Hier vindt u deze bekendmaking terug en een directe link naar het plan.

Vervolgprocedure

Een m.e.r.-beoordelingsbesluit is een voorbereidingsbesluit in de zin van artikel 6.3 van de Algemene wet bestuursrecht. Een dergelijke beslissing is niet zelfstandig vatbaar voor bezwaar en beroep, tenzij dit besluit een belanghebbende los van het voor te bereiden besluit rechtstreeks in zijn belang treft.

Belanghebbenden kunnen hun bezwaren tegen het besluit kenbaar maken in het kader van de wettelijke procedure ten behoeve waarvan het m.e.r.-beoordelingsbesluit is genomen. In dit geval is dat de procedure voor de omgevingsvergunning, met kenmerk 2016W0294.

Ede, 20 juli 2016

Naar boven