Ontwerpbestemmingsplan Veursestraatweg 215 en ontwerpbesluit hogere waarde

Logo Leidschendam-Voorburg

Het college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg maakt bekend dat, op grond van de artikelen 3.1 en 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht de volgende ontwerpbesluiten ter inzage liggen:

  • -

    ontwerpbestemmingsplan ‘Veursestraatweg 215’ ;

  • -

    ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder ‘Veursestraatweg 215’.

Inhoud ontwerp bestemmingsplan

Het betreft een zogenaamd postzegelplan, ter grootte van het perceel Veursestraatweg 215 te Leidschendam. Met dit bestemmingsplan wordt voorzien in een juridisch-planologische regeling voor het plangebied. Aanleiding voor dit bestemmingsplan is het initiatief om de woning te vervangen door één nieuwe woning. Uit akoestisch onderzoek is gebleken dat voor de vaststelling van dit bestemmingsplan een hogere waarde moet worden vastgesteld voor de maximaal toelaatbare geluidsbelasting door verkeer op de Veursestraatweg. Het ontwerpbesluit tot vaststelling van de benodigde hogere waarde is opgesteld en bij het bestemmingsplan gevoegd.

Termijn van inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt samen met het ontwerpbesluit hogere waarde ter inzage van vrijdag 22 juli 2016 tot en met donderdag 1 september 2016.

Inzien ontwerp bestemmingsplan en ontwerpbesluit hogere waarde

Het ontwerpbestemmingsplan, het ontwerpbesluit hogere waarde en de bijbehorende stukken zijn als volgt in te zien:

  • -

    op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IDN-nummer van het ontwerpbestemmingsplan is: NL.IMRO.1916.veursestraatweg215-ON01;

  • -

    op de gemeentelijke website www.lv.nl/bestemmingsplannen;

  • -

    een papieren versie ligt in het Servicecentrum (Koningin Wilhelminalaan 2, Leidschendam) en bij Werkplein Corbulo (Prins Bernhardlaan 183, Voorburg).

Indienen zienswijzen ontwerpbestemmingsplan

Tijdens de eerder genoemde termijn van inzage kan iedereen een zienswijze indienen tegen het ontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de raad van de gemeente Leidschendam-Voorburg, Postbus 1005, 2260 BA Leidschendam, onder vermelding van “Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Veursestraatweg 215 / zaaknummer 1453959”. Uw zienswijze dient minimaal voorzien te zijn van uw naam en adres, het onderwerp en motivatie (waarom bent u het niet eens met het ontwerpbestemmingsplan?) en uw handtekening.

Houdt er rekening mee dat uw zienswijze in beginsel openbaar is. Het is niet mogelijk om een anonieme zienswijze of een zienswijze via internet of e-mail in te dienen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw S. de Jong van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, via telefoonnummer 14070.

Indienen zienswijzen ontwerpbesluit hogere waarde

Tijdens de eerder genoemde termijn van inzage kunnen belanghebbenden een zienswijze indienen tegen het ontwerpbesluit. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leidschendam-Voorburg, Postbus 1005, 2260 BA Leidschendam, onder vermelding van “Zienswijze ontwerpbesluit hogere waarde Veursestraatweg 215 / zaaknummer 1453959”. Uw zienswijze dient minimaal voorzien te zijn van uw naam en adres, het onderwerp en motivatie (waarom bent u het niet eens met het ontwerpbesluit?) en uw handtekening.

Houdt er rekening mee dat uw zienswijze in beginsel openbaar is. Het is niet mogelijk om een anonieme zienswijze of een zienswijze via internet of e-mail in te dienen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer M. le Cointre van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, via telefoonnummer 14070.

Vragen / nadere informatie Voor meer informatie neemt u contact op met mevrouw S. de Jong (ontwerpbestemmingsplan) of de heer M. le Cointre (ontwerpbesluit hogere waarde) van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, via telefoonnummer 14 070.

Leidschendam-Voorburg, 20 juli 2016

Naar boven