Ontwerpverklaring van geen bedenkingen enontwerp-omgevingsvergunning inloopstal voor paarden Leidsevaartweg ongenummerd Heemstede

Logo Heemstede

Burgemeester en wethouders van de gemeente Heemstede maken op grond van het bepaalde in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat de gemeenteraad een ontwerpverklaring van geen bedenkingen heeft afgegeven. Deze verklaring heeft betrekking op de door burgemeester en wethouders vastgestelde ontwerp-omgevingsvergunning voor het in afwijking van het bestemmingsplan “Landgoederen en Groene Gebieden” bouwen van een inloopstal voor paarden aan de Leidsevaartweg ongenummerd (kadastraal bekend gemeente Heemstede, sectie B, nummer 9531).

De ontwerpverklaring van geen bedenkingen en de ontwerp-omgevingsvergunning met bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 21 juli 2016 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage.

W aar kunt u de stukken inzien?

De ontwerpverklaring van geen bedenkingen en de ontwerp-omgevingsvergunning zijn digitaal te raadplegen op de websites www.heemstede.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0397.OVstalleidsevweg-0101). Ook liggen de ontwerpen gedurende bovengenoemde termijn ter inzage in de publiekshal van het raadhuis, Raadhuisplein 1 te Heemstede.

Hoe kunt u uw zienswijze kenbaar maken?

Gedurende bovengenoemde termijn (dus tot en met woensdag 31 augustus 2016) kan eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen over de ontwerpverklaring van geen bedenkingen en ontwerp-omgevingsvergunning indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden ingediend bij burgemeester en wethouders van Heemstede, Postbus 352, 2100 AJ Heemstede of via e-mail gemeente@heemstede.nl. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met de heer G. Klaassen of de heer B. ter Haak. Hun gegevens vindt u hieronder. Voor zowel de schriftelijke als de mondelinge zienswijzen geldt, dat gemotiveerd moet worden aangegeven op welke onderdelen van de ontwerp-omgevingsvergunning de zienswijze betrekking heeft.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer G. Klaassen (023-5485765) of de heer B. ter Haak (023-5485766), beiden van de afdeling Ruimtelijk Beleid. U kunt ook een email sturen aan gemeente@heemstede.nl.

Naar boven