Kennisgeving anterieure exploitatieovereenkomsten project voormalig Zuiderziekenhuis

Logo Rotterdam

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rotterdam maakt ter voldoening aan artikel 6.2.12 Besluit ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 6 juli 2016 de volgende anterieure overeenkomsten ingevolge artikel 6.24 van de Wet ruimtelijke ordening in werking zijn getreden:

Anterieure exploitatieovereenkomst “Zuiderhof” tussen de gemeente Rotterdam en SWZ BV. In de overeenkomst zijn afspraken gemaakt over de realisatie van bouwstroom 1 van de nieuwe woonwijk “Zuiderhof”(Fase 1) op/nabij het adres Groene Hilledijk 315 te Rotterdam.

Anterieure exploitatieovereenkomst “herontwikkeling paviljoens voormalig Zuiderziekenhuis” tussen de gemeente Rotterdam en BOEi B.V. In de overeenkomst zijn afspraken gemaakt over de herontwikkeling van het voormalig Zuiderziekenhuis op/nabij het adres Groene Hilledijk 315 te Rotterdam.

Anterieure exploitatieovereenkomst “herontwikkeling Carré voormalig Zuiderziekenhuis” tussen de gemeente Rotterdam, SWZ BV en BOEi BV. In de overeenkomst zijn afspraken gemaakt over de herontwikkeling van het voormalig Zuiderziekenhuis op/nabij het adres Groene Hilledijk 315 te Rotterdam.

Tegen de overeenkomsten kan geen bezwaar of beroep worden ingediend.

De zakelijke inhoud van de anterieure overeenkomsten ligt vanaf 22 juli 2016 gedurende zes weken (dus tot en met 1 september 2016) ter inzage bij de stadswinkel Centrum (Stadhuis), ingang zijde Doelwater tegenover het hoofdbureau van politie), kamer 029. De zakelijke inhoud van de anterieure overeenkomsten is tevens te raadplegen via de gemeentelijke website www.rotterdam.nl/rotterdambericht in de rechterrij onder ‘plannen in uitgebreide procedure’.

Naar boven