Vaststelling bestemmingsplan ‘Nuenen-Zuid herziening Molvense Erven 63’; gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Logo Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a. maken bekend dat de gemeenteraad op 7 juli 2016 het bestemmingsplan ‘Nuenen-Zuid herziening Molvense Erven 63’ heeft vastgesteld.

 

Het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan ‘Nuenen-Zuid herziening Molvense Erven 63’ voorziet in de mogelijkheid om vier extra (vrijstaande) woningen te realiseren op het perceel Molvense Erven 63 te Nuenen. Het bestemmingsplan is ongewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerp.

Inzage

Het bestemmingsplan, het raadsbesluit en de overige daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 22 juli 2016 gedurende zes weken (tijdens kantooruren of op afspraak) op de gemeentesecretarie, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen, voor eenieder ter inzage.

Tevens is het plan in te zien via de landelijke internetsite www.ruimtelijkeplannen.nl en kan rechtstreeks worden geraadpleegd via de volgende link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0820.BPNuenMolvErven63-D001

Beroep

Tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan kan binnen de termijn van terinzagelegging beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Beroep kan worden ingesteld door:

  • 1.

    belanghebbenden die tijdig zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan aan de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt, dan wel door;

  • 2.

    belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te hebben gemaakt.

Het besluit tot vaststelling van een bestemmingsplan treedt niet in werking dan met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Een beroep schorst niet de werking van het plan. Daarvoor moet naast het beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening worden gericht aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, op bovenstaand adres. Voor de behandeling van een beroep of een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Nuenen, 21 juli 2016

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven