Ontwerpwijzigingsplan “Teeltondersteunende voorzieningen Oisterwijkseweg”

Logo Haaren

H aaren

•Oisterwijkseweg ongenummerd, sectie E, nummers 3454 en 3521.

Burgemeester en wethouders maakten op [datum] bekend dat op grond van artikel 3.6 en 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening de volgende stukken voor iedereen van 7 juli 2016 tot en met 17 augustus ter inzage liggen :

  • Het ontwerpbesluit “Teeltondersteunende voorzieningen Oisterwijkseweg”.

  • Het ontwerpwijzigingsplan “Teeltondersteunende voorzieningen Oisterwijkseweg” van de gemeente Haaren.

  • De daarbij behorende stukken.

Rectificatie

Door technische problemen is het niet gelukt om alle stukken op de juiste manier op de website ruimtelijkeplannen.nl te publiceren. Daarom wordt de termijn dat de stukken ter inzage liggen verschoven. De stukken liggen met ingang van donderdag 7 juli 2016 tot en met dinsdag 23 augustus 2016 ter inzage. De stukken zijn tijdens de openingstijden van het gemeentehuis aan het Mgr. Bekkersplein 2 in Haaren in te zien bij de balie van afdeling Gemeentewinkel. Om deze documenten in te zien moet u vooraf een afspraak maken. Hiervoor kunt u bellen naar 0411- 62 72 82. Het plan is verder ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (onder het planidentificatienummer NL.IMRO.0788.WP16HRNHrnseweg73-ON01) en op onze website www.haaren.nl: Hier klikt u op “Wonen en omgeving”; vervolgens op “ruimtelijke projecten” en zo komt u bij wijzigingsplan “Teeltondersteunende voorzieningen Oisterwijkseweg”.

Indienen z ienswijzen

Tijdens de termijn van ter inzage ligging kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan naar voren brengen bij de het college van burgemeester en wethouders, Postbus 44, 5076 ZG Haaren. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welk onderdeel van het ontwerpwijzigingsplan deze betrekking heeft. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen moet een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 0411-627272. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Haaren, 13 juli 2016.

Burgemeester en wethouders van Haaren

Naar boven