Kennisgeving Voorbereidingsbesluit Citroëngebouwen Stadionplein

Logo Amsterdam

Burgemeester en wethouders van Amsterdam maken ingevolge artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend:

De gemeenteraad van Amsterdam heeft in zijn vergadering van 13 juli 2016 besloten dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het plangebied Citroëngebouwen Stadionplein. Het plangebied wordt gevormd door de twee percelen behorende bij de Citroëngebouwen; Stadionplein 22/22A en Stadionplein 26/30-1/30-2.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na bekendmaking van het besluit van de gemeenteraad, voor de duur van 1 jaar.

Dit voorbereidingsbesluit ligt met ingang van 18 juli 2016 gedurende een termijn van zes weken ter inzage op het volgende adres:

Stadsdeel Zuid: stadsdeelkantoor van stadsdeel Zuid, President Kennedylaan 923, Amsterdam. Bel voor openingstijden 14 020 of kijk op www.zuid.amsterdam.nl

Het voorbereidingsbesluit Citroëngebouwen Stadionplein met de daarop betrekking hebbende stukken is digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (ID) is NL.IMRO.0363.K1601VBSTD-VG01.

Tegen dit besluit staat geen bezwaar of beroep open.

Amsterdam, 15 juli 2016

burgemeester en wethouders,

E.E. van der Laan burgemeester, A.H.P. van Gils secretaris

Naar boven