Vastgesteld bestemmingsplan Landelijk gebied noord en zuid

Logo IJsselstein

Burgemeester en wethouders maken bekend dat vanaf 28 januari 2016 gedurende 6 weken het volgende besluit ter inzage ligt:

 

•Besluit van de gemeenteraad tot het gewijzigd vaststellen van het bestemmingsplan Landelijk gebied noord en zuid zoals vervat in NL.IMRO.0353.201203Lgebied-Vg02 (op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening).

Het bestemmingsplan is opnieuw vastgesteld naar aanleiding van een uitspraak van de Raad van State. In deze uitspraak zijn de artikelen 23 en 34 deels vernietigd. Het voorliggende bestemmingsplan repareert deze artikelen.

Beroep

Tegen het gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan Landelijk gebied noord en zuid kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag waarop dit besluit ter inzage is gelegd, schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het beroepschrift dient te worden ondertekend en bevat tenminste: de naam en het adres van de indiener; de dagtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht; de gronden van beroep.

Degene die beroep heeft ingesteld kan bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Een verzoek om voorlopige voorziening dat binnen de beroepstermijn is ingediend schorst de werking van het besluit op totdat op het verzoek is beslist. Voor de behandeling van zowel een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Inwerkingtreding

Het vaststellingsbesluit treedt ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening daags na afloop van de beroepstermijn in werking.

Naar boven