Besluit ‘Vaststelling Bomenkaart; vergunningplichtige houtopstanden’

Logo Breda

Bekendmaking

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat het college op 14 juni 2016 heeft besloten tot vaststelling van de ‘Bomenkaart; vergunningplichtige houtopstanden’.

Op deze kaart staan de waardevolle houtopstanden aangegeven die niet gekapt mogen worden. Een ontheffing van dit verbod via een omgevingsvergunning voor het (doen) vellen van houtopstanden wordt slechts bij hoge uitzondering verleend. Alle houtopstanden die niet zijn opgenomen op de ‘Bomenkaart; vergunningplichtige houtopstanden’ mogen zonder vergunning worden geveld.

Ter inzage

De ‘Bomenkaart; vergunningplichtige houtopstanden’ is uitsluitend digitaal te raadplegen via de website www.breda.nl/bomen.

Rechtsmiddelen

Van 21 juli tot en met 31 augustus 2016 is het voor belanghebbenden mogelijk om tegen de vaststelling van de ‘Bomenkaart; vergunningplichtige houtopstanden’ bezwaar te maken bij het College van burgemeester en wethouders van Breda, postbus 90156, 4800 RH te Breda.

Het indienen van een bezwaar schorst de werking van het bestreden besluit niet. In spoedeisende gevallen kunnen belanghebbenden tegen het besluit een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Rechtbank Zeeland West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA te Breda

Informatie

Heeft u vragen? Neem contact op met de gemeente via www.breda.nl/contact.

Naar boven