Ontwerp omgevingsvergunningHoofdstraat 23 Bovenkarspel

Logo Stede Broec

Burgemeester en wethouders van Stede Broec maken bekend dat zij van plan zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor het oprichten van een bedrijfsruimte met twee appartementen op het perceel Hoofdstraat 23 te Bovenkarspel.

Wet ruimtelijke ordening

Medewerking voor de uitbreiding door vergroting van het agrarisch bouwvlak met meer dan 2 hectare wordt verleend met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

Ter inzage

De aanvraag en het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken liggen met ingang van

donderdag 21 juli 2016 gedurende zes weken ter inzage. Het ontwerpbesluit is gedurende deze periode digitaal raadpleegbaar via de website van de gemeente: www.stedebroec.nl en via http://www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer: NL.IMRO.0532.Pbhoofdstraat23-ON-01

Zienswijzen

Binnen de termijn van 6 weken kan eenieder schriftelijk, mondeling zijn zienswijze(n) bij het college van Burgemeester en wethouders kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan het college van Burgemeester en wethouders van Stede Broec, Postbus 20, 1610 AA Bovenkarspel.

Contact

Voor het inzien van de papieren versie van het ontwerpbesluit of voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimte (telefoon 0228- 510111).

Naar boven