Voornemen verlenen omgevingsvergunning, uitgebreide procedure

Logo Molenwaard

Overwaard 7 te Kinderdijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Molenwaard maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen voor het plaatsen van een educatieschuur naast de Overwaard 7 in Kinderdijk.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken zijn met ingang van vrijdag 8 juli 2016, gedurende 6 weken, digitaal te raadplegen via de website www.gemeentemolenwaard.nl onder digitale bekendmakingen.

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Zij moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders en worden verzonden aan Gemeente Molenwaard, Postbus 5, 2970 AA te Bleskensgraaf. In deze periode kunnen ook zienswijzen mondeling worden ingebracht. Hiervoor wordt een hoorzitting georganiseerd na telefonische afspraak met team Vergunningen, telefoonnummer 14 0184.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven