Bekendmaking gemeenten Kapelle voorontwerp bestemmingsplannen 3e herziening bestemmingsplan Buitengebied. Betreft aanpassing regeling landschappelijke inpassing huisvesting arbeidsmigranten.

Logo Kapelle

Burgemeester en wethouders van Kapelle maken bekend dat met ingang van donderdag 14 juli 2016 2012 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt:

 

voorontwerp bestemmingsplan 3e herziening Buitengebied;

 

 

Plangebied

Het plangebied betreft het gehele grondgebied van de gemeente Kapelle, met uitzonderingen van de woonkernen, recreatie- en bedrijventerreinen.

 

Hoofdlijnen van het plan

Het bestemmingsplan betreft een herziening van de regeling voor de landschappelijke inpassing voor de huisvesting van arbeidsmigranten.

 

Het plan inzien

U kunt het voorontwerp van het bestemmingsplan inzien in het gemeentehuis te Kapelle, bij de balie burgerservice, Kerkplein 1 te Kapelle. Het plan is tevens in pdf-formaat te raadplegen op de gemeentelijke website www.kapelle.nl via het pad Actueel > Bekendmakingen > Bestemmingsplan en via het pad Inwoner > Bouwen en Wonen > Bestemmingsplannen > voorontwerp bestemmingsplan Buitengebied 3e herziening. De volledige digitale versie van het voorontwerp bestemmingsplan, met code NL.IMRO.0678.buitengebiedHZ003-VO01 is te raadplegen via de website

www.ruimtelijkeplannen.nl;

 

Reageren

Een ieder kan gedurende bovengenoemde termijn van zes weken een (gemotiveerde) schriftelijk inspraakreactie indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 79, 4420 AC te Kapelle. Voor het naar voren brengen van een mondelinge inspraakreactie kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 0113 - 333 110.

De ingebrachte inspraakreacties zullen worden betrokken bij de te maken afweging of het voorontwerp zoals dat nu wordt gepresenteerd als ontwerp bestemmingsplan ter inzage wordt gelegd.

 

Kapelle 13 juli 2016

Burgemeester en wethouders van Kapelle

Naar boven