Kennisgeving verleende omgevingsvergunning herinrichting Hertenkamp (incl. nieuw dierenverblijf) nabij Raadhuisstraat te Hoogwoud.

Logo Opmeer

Burgemeester en wethouders van Opmeer maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor het herinrichten van het Hertenkamp (incl. nieuw dierenverblijf) nabij Raadhuisstraat te Hoogwoud. Voor het plan zijn de activiteiten ‘Bouwen’ en ‘Planologische afwijking op grond van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht’ van toepassing. Het plan is in strijd met het geldende bestemmingsplan "Hoogwoud, Opmeer en Spanbroek".

Ter inzage

U kunt de omgevingsvergunning met de daarbij behorende stukken met ingang van 14 juli 2016 gedurende zes weken inzien op werkdagen bij de afdeling Algemene Zaken en Ruimtelijke Ordening, Klaproos 1 te Opmeer. Tevens zijn deze stukken digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl .

Beroep/ Voorlopige voorziening

Belanghebbenden die zienswijzen naar voren hebben gebracht en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen naar voren hebben gebracht, hebben de mogelijkheid met ingang van 14 juli 2016 gedurende zes weken een beroepschrift in te dienen tegen de verleende omgevingsvergunning bij de Rechtbank Noord-Holland, sectie Bestuur, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem. Het instellen van beroep schorst de werking van de besluiten niet. Tegelijk met of na het indienen van een beroepschrift kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Holland.

Voor het in behandeling nemen van het beroep danwel een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Naar boven