Ontwerp-bestemmingsplan ‘Hammerstraat 51 e.o. Herkenbosch en Reijpenweg Posterholt’

Logo Roerdalen

Burgemeester en wethouders van Roerdalen maken bekend dat: ingevolge artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening het ontwerp-bestemmingsplan ‘Hammerstraat 51 e.o. Herkenbosch en Reijpenweg Posterholt’ vanaf 28 januari 2016 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt.

 

Het plan

Het bestemmingsplan voorziet in de ontwikkeling van een burgerwoning op de locatie Hammerstraat 51 in Herkenbosch en de realisering van nieuwe natuur. Tevens worden de bouwmogelijkheden op de locatie Reijpenweg in Posterholt verkleind.

 

Inzage en raadplegen

Ten behoeve van de planologische procedure ligt het ontwerp-vaststellingsbesluit, het ontwerp-bestemmingsplan en alle overige bijbehorende stukken conform afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht vanaf 28 januari 2016 gedurende 6 weken ter inzage. De stukken kunnen worden ingezien in het gemeentehuis bij het Servicepunt Roerdalen en zijn tevens elektronisch te raadplegen op www.roerdalen.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl onder de codering : NL.IMRO.1669.BPHKB2016HAMSTRT-OW01

 

Zienswijzen

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze tegen het ontwerp-bestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Roerdalen, Postbus 6099, 6077 ZH Sint Odiliënberg. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze moet u een afspraak maken met de behandelend ambtenaar, Laurie van Melick. Een afspraak dient uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging te zijn gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch een zienswijze kenbaar te maken.  

 

Informatie

Voor meer informatie over het ontwerp-bestemmingsplan kunt u contact opnemen met Laurie van Melick van de afdeling leefomgeving via telefoonnummer (0475) 538 888.

 

Sint Odiliënberg, 19 januari 2016

 

Burgemeester en wethouders van Roerdalen,

 

de secretaris

J.J.W.M. L’Ortije

 

de burgemeester

mr. M.D. de Boer - Beerta

 

Naar boven