8e wijzigingsplan Buitengebied Oost (Moerstraatsebaan 91-93)

Logo Bergen op Zoom

Burgemeester en wethouders van Bergen op Zoom maken bekend dat het ontwerp van het 8e wijzigingsplan van het bestemmingsplan “Buitengebied Oost (Moerstraatsebaan 91-93)" met plannummer NL.IMRO.07480000WP0131k-0201-  gereed is.

Het ontwerpwijzigingsplan ziet op het wijzigen van de bestemming “agrarisch bouwblok” naar de bestemming “woondoeleinden” aangezien de agrarische activiteiten ter plaatse zijn beëindigd. Verzocht is om de bestemming te wijzigen, zodat het perceel gedeeltelijk als woonperceel kan worden gebruikt. De 2 voormalige agrarische bedrijfswoningen worden dan 2 reguliere woningen. Vanuit ruimtelijk oogpunt bestaat hiertegen geen bezwaar. Deze omzetting past binnen de wijzigingsmogelijkheden van het bestemmingsplan “Buitengebied Oost”.

Het ontwerp van het wijzigingsplan ligt vanaf 18 juli 2016  gedurende 6 weken voor een ieder op de volgende wijze ter inzage:

  • 1.

    digitaal via de website

  • 2.

    digitaal via de website

  • 3.

    op papier tijdens kantooruren in de leeshoek van het stadskantoor aan de J.Obrechtlaan 4 in Bergen op Zoom.

    Gedurende deze periode is het mogelijk om schriftelijke of mondelinge zienswijzen in te dienen omtrent het ontwerpwijzigingsplan bij het college van burgemeester en wethouders. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan de gemeente Bergen op Zoom, ter attentie van het team Ruimtelijke ordening en Vergunningen, Postbus 35, 4600 AA Bergen op Zoom. Indien u een mondelinge zienswijze wenst in te brengen, kunt u contact opnemen met de heer J. Cats, telefoon (0164) 277555 dan wel de heer B. Verdonschot, telefoon

    (0164- 277491. U wordt dan uitgenodigd voor een gesprek waarbij u uw zienswijze kunt weergeven.

     

    Bergen op Zoom, 15 juli 2016.

       

Het college van burgemeester en wethouders van Bergen op Zoom,

secretaris, burgemeester,

    

mw. Mr. A.C. Spindler dr. F.A. Petter

  

 

Naar boven