Vastgesteld bestemmingsplan Kappertskaamp 2 te Haarle

Logo Hellendoorn

Bij het loket Bouwen, milieu en openbare ruimte in het huis voor Cultuur en Bestuur, Willem Alexanderstraat 7 in Nijverdal ligt vanaf zaterdag 30 januari 2016 gedurende zes weken ter inzage het besluit van de raad van de gemeente Hellendoorn van 1 5 december 201 5 nummer 1 5 int 03539 tot vaststelling van het bestemmingsplan “ Kappertskaamp 2 te Haarle zoals deze in ontwerp ter inzage heeft gelegen . Het loket is geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 12.00 uur en buiten deze tijden op afspraak, telefoon 0548-630 214.

U kunt het vastgestelde bestemmingsplan met de unieke naam:

NL.IMRO.0163.BP HAKAPPERTSKAAMP2- VA 01

inzien op ruimtelijkeplannen.nl via de link: http://iturl.nl/sneaV7w

Downloaden is mogelijk via de link: http://iturl.nl/snfke

Het plan omvat het gebied ten zuiden van de weg Kappertskaamp en is onderdeel van uitleggebied Kappertskaamp . Het plangebied ligt aan de zuidwestrand van Haarle. Ten noord en van het plangebied ligt een w oonwijk, ten zuiden, ten oosten en ten westen voornamelijk agrarische percelen. Het bestemmingsplan beoogd de bouw van 9 woningen mogelijk te maken. Behalve deze woningen zijn ook twee bestaande woningen aan de oostzijde van het plangebied herbestemd. Met dit plan komt het bouwvlak op de juiste manier op deze twee percelen te liggen, waardoor de feitelijke situatie overeenkomt met de planologische situatie.

E en belanghebbende die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig zijn zienswijze bij de raad kenbaar te maken, kan gedurende de termijn van terinzageligging schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het beroepschrift dient te zijn ondertekend en dient tenminste de volgende gegevens te bevatten:

- uw naam en adres;

- een dagtekening;

- een omschrijving van het bestreden besluit;

- de gronden waarop uw beroep stoelt (de motivering).

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die dag waarop de beroepstermijn afloopt.

Het indienen van een beroepschrift schorst het in werking treden van het bestemmingsplan niet. Daartoe kan eveneens gedurende de termijn van terinzagelegging een verzoek om schorsing en/of voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Indien geen beroep wordt ingediend is het bestemmingsplan va naf 12 maart 2016 tevens onherroepelijk.

Naar boven