Ontwerpbestemmingsplan ‘Recreatiepark De Stok’

Logo Roosendaal

NL.IMRO.1674.2070RECREATIEPARKD-0301

Burgemeester en wethouders van Roosendaal maken bekend dat vanaf maandag 18 juli 2016, gedurende zes weken ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Recreatiepark De Stok’.

Inzage

Doel van het bestemmingsplan ‘Recreatiepark De Stok’ is het bieden van een actuele juridische regeling voor het gehele gebied. Omdat het bestemmingsplan vrijwel alleen bestaande bebouwd gebied omvat, legt de regeling vooral de bestaande situatie en bouwrechten vast. Nieuwe grootschalige ontwikkelingen worden niet voorzien. Het recreatiepark ligt ten westen van de stad en heeft een oppervlakte van ongeveer 25 hectare.

In het noorden wordt het plangebied begrensd door de vloeivelden van de Suiker Unie. De oostelijke begrenzing die wordt gevormd door de A17. In het zuiden vormen de Heirweg en de burgemeester Freijterslaan de grens. De westgrens wordt gevormd door de buisleidingenstraat, die in ruimtelijk opzicht alleen in de lengterichting van het plangebied te onderscheiden is. De buisleidingenstraat vormt tevens de overgang tussen het plangebied en het aangrenzende agrarische buitengebied.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt  ter inzage bij de balie publiekszaken in het Stadskantoor. Deze kennisgeving met daarbij een verwijzing naar de achterliggende stukken is tevens te vinden op de website van de gemeente Roosendaal www.roosendaal.nl alsmede op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder tegen het ter inzage gelegde ontwerpbestemmingsplan naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Roosendaal, Postbus 5000, 4700 KA te Roosendaal, onder vermelding van “Zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Recreatiepark De Stok’  zaaknummer 1018078”. Mondelinge zienswijzen kunnen op maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur telefonisch naar voren worden gebracht. Het hiervoor aangewezen telefoonnummer in het Stadskantoor is: 14  0165.

Indien zienswijzen worden ingediend vindt op woensdag 14 september 2016 om 19.30 uur een hoorzitting plaats. Alle indieners van een zienswijze worden hiervoor uitgenodigd.

Meer informatie

Voor nadere informatie: Team Ruimtelijke ontwikkeling, mevrouw Petra Loos 14 0165, e-mail p.loos@roosendaal.nl of mevrouw Catelijne Zantboer, tel. 140165, e-mail c.zantboer@roosendaal.nl

 

Roosendaal,  15 juli 2016

Naar boven