Voorbereidingsbesluit gebied Kempenland te Bladel

Logo Bladel

De gemeenteraad heeft in de vergadering van 7 juli 2016 besloten dat een herziening van het bestemmingsplan Kempenland te Bladel wordt voorbereid. Het gebied waarvoor dit voorbereidingsbesluit geldt, is aangegeven op de bij het besluit behorende verbeelding met het kenmerk NL.IMRO.1728.BPB1048Kempenland-VOBB. Het betreft globaal het gebied dat wordt begrensd door de straten: Europalaan, Wielewaal, Specht, Nachtegaal en Roodborstje en de achterzijde van de bedrijven aan de Leemskuilen en Rondweg te Bladel.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking zodra het ter inzage is gelegd. Dit heeft plaatsgevonden op 8 juli 2016 om 0.05 uur.

 

De gemeenteraad heeft bepaald dat:

  • -

    het verboden is om bestaande bouwwerken te slopen;

  • -

    het in het gebied waarvoor dit voorbereidingsbesluit geldt verboden is om het gebruik van gronden en bouwwerken of een deel daarvan te wijzigen in een andere vorm van gebruik dan aanwezig is op de dag van inwerkingtreding van dit besluit;

  • -

    burgemeester en wethouders bij omgevingsvergunning kunnen afwijken van het hiervoor genoemde verbod mits het voorgestane gebruik niet in strijd is met het in voorbereiding zijnde bestemmingsplan.

 

Het voorbereidingsbesluit ligt, samen met bijbehorende verbeelding, voor iedereen ter inzage bij het Klant Contact Centrum (KCC) van het gemeentehuis van Bladel, Markt 21, 5531 BC Bladel. Het gemeentehuis is geopend op maandag en woensdag van 09.00 tot 19.00 uur en dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. De stukken zijn ook in te zien via: http://1728.ropubliceer.nl.

Op basis van de Wet ruimtelijke ordening en art. 8.5 van de Algemene wet bestuursrecht kan tegen dit besluit geen bezwaar of beroep worden ingesteld.

 

Bladel, 13 juli 2016

Naar boven