Besluit omgevingsvergunning voor het oprichten van een zestal appartementen Boulevard 83-85 in Roosendaal

Logo Roosendaal

NL.IMRO.1674.1205BOULEVARD8385-0201

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Roosendaal heeft op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning verleend voor de activiteiten bouwen en afwijken van het bestemmingsplan voor het oprichten van een zestal appartementen op het perceel Boulevard 83-85 in Roosendaal. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer 2014WB0829.

Op het perceel wordt een wooncomplex gebouwd voor zes appartementen met parkeervoorzieningen en berging. De planologische afwijking van het bestemmingsplan ziet toe op het mogelijk maken van dit project.

De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 18 juli 2016 gedurende zes weken ter inzage. De stukken zijn in te zien op het stadskantoor, Stadserf 1 te Roosendaal van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 12.00 uur en s’ middags op afspraak.

Beroep

Belanghebbenden kunnen ingevolge de Algemene wet bestuursrecht beroep instellen.

De termijn voor het indienen van een beroepschrift bedraagt zes weken. Deze termijn vangt aan met ingang van de dag na de dag waarop het besluit is gepubliceerd. Een beroepschrift dient te worden ingediend bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, sector bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. Bij het instellen van beroep wordt griffierecht geheven.

Het beroepschrift moet zijn ondertekend en moet minstens bevatten:

a. de naam en het adres van de indiener;

b. de dagtekening;

c. een aanduiding van het besluit waartegen het beroep zich richt;

d. de gronden van het beroep (motivering).

Voorts kan op grond van het bepaalde in artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht aan de voorzieningenrechter van de rechtbank te Zeeland-West-Brabant (zie bovenstaand adres), worden verzocht een voorlopige voorziening te treffen, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

Voor nadere informatie: Team Vergunningen, de heer M. van Leeuwen, telefoonnummer 14 0165, email m.van.leeuwen@roosendaal.nl.

 

Roosendaal, 15 juli 2016

Naar boven