Kennisgeving ontwerpbestemmingsplan “Dokkum-Tolhuispark”

Logo Dongeradeel

Burgemeester en wethouders van Dongeradeel leggen van 14 juli tot 25 augustus 2016 ter inzage het ontwerpbestemmingsplan "Dokkum- Tolhuispark” met nummer NL.IMRO.0058.BPDKBB2016P3-ON01 in het gemeentehuis (balie Bouwzaken) aan de Koningstraat 13 te Dokkum. U kunt dit ontwerpbestemmingsplan ook op internet raadplegen op www.dongeradeel.nl, via “Wonen, Verkeer & Veiligheid” en vervolgens “bestemmingsplannen”.

Dit bestemmingsplan voorziet in een sportconcentratie in het Tolhuispark waaronder het bij recht inbestemmen van de nieuw te bouwen sporthal bij het bestaande zwembad. Ook worden eerder vergunde ontwikkelingen in het Tolhuispark bij de scouting en de kinderboerderij meegenomen en inbestemd. De concentratie van buitensport is als wijzigingsgebied aangegeven en met dit ontwerp-bestemmingsplan voorbereid.

Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een plankaart, regels en een toelichting.

Gedurende de bovengenoemde periode van zes weken kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Dongeradeel, Postbus 1, 9100 AA Dokkum. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken de afdeling Ontwikkeling (Team VRO/EZ), telefoonnummer 14 0519.

Naar boven