Veegbestemmingsplan Landelijk Gebied 2013 vastgesteld

Logo Bloemendaal

Op 28 juni 2016 heeft de gemeenteraad van Bloemendaal het veegbestemmingsplan Landelijk Gebied 2013 vastgesteld. Dit bestemmingsplan is opgesteld om een aantal omissies in het bestemmingsplan Landelijk Gebied 2013 te repareren.

Inzage

Het veegbestemmingsplan ligt vanaf 15 juli t/m 25 augustus 2016 ter inzage. Via de website www.bloemendaal.nl/wonen-en-leven/bestemmingsplannen kunt u het veegplan digitaal raadplegen. Kijk hiervoor onder het kopje Landelijk Gebied > vastgesteld.

Beroep instellen

Tussen 15 juli en 25 augustus 2016 kunnen de volgende belanghebbenden beroep instellen tegen het veegbestemmingsplan Landelijk Gebied 2013:

  • Belanghebbenden die tijdig een zienswijze op het ontwerp veegbestemmingsplan hebben ingediend.

  • Belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om tijdig een zienswijze in te dienen op het ontwerp veegbestemmingsplan.

  • Belanghebbenden die bezwaren hebben tegen de wijzigingen die de gemeenteraad bij vaststelling van het veegbestemmingsplan heeft aangebracht.

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Meer informatie over het instellen van beroep kunt u vinden op www.raadvanstate.nl.

Het veegbestemmingsplan treedt in werking op de eerste dag na de hierboven genoemde beroepstermijn. Het instellen van beroep schorst de werking van het vaststellingsbesluit niet. Binnen deze beroepstermijn kan tevens een verzoek tot voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend. Wanneer er een voorlopige voorziening wordt toegekend, treedt het betreffende onderdeel van het veegbestemmingsplan niet in werking, voordat er op het beroep is beslist.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het veegbestemmingsplan Landelijk Gebied 2013, neem dan contact op met:

  • de heer J. Rozema, 023 – 5225 708 of j.rozema@bloemendaal.nl (niet in de periode 11 t/m 29 juli)

  • mevrouw F. Bettink, 023 – 5225 608 of f.bettink@bloemendaal.nl

Naar boven