Herziening op niet-structurele onderdelen van het exploitatieplan ‘De Afhang’, Horst gemeente Horst aan de Maas

Logo Horst aan de Maas

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 6.14 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de herziening op niet-structurele onderdelen van het exploitatieplan ‘De Afhang’ NL.IMRO.1507.HODEAFHANGEP4-EPV1 ter inzage ligt.

Beschrijving

Sinds de invoering van de Wro per 1 juli 2008 is een gemeente verplicht om het kostenverhaal te waarborgen. Hiervoor is het exploitatieplan aangewezen. De gemeente Horst aan de Maas heeft voor plangebied de Afhang een exploitatieplan vastgesteld in december 2010. Dit was nodig omdat de gemeente niet alle gronden in het te ontwikkelen gebied in bezit had/heeft. Conform de Wro moet een exploitatieplan jaarlijks herzien worden. De nu voorliggende ontwerp herziening betreft deze jaarlijkse herziening. De eerste herziening 2016 bestaat uit een herziening op niet-structurele onderdelen met toelichting en voor de leesbaarheid een geconsolideerde versie met toelichting.

Ter inzage

De stukken liggen gedurende 6 weken ter inzage in de informatiehoek van het gemeentehuis en zijn terug te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl

Meer informatie

Deze informatie is ook terug te vinden op www.horstaandemaas.nl (zie bekendmakingen). Voor meer informatie kunt u ook terecht bij het cluster EG, tel. (077) 477 97 77.

Email geen rechtsgeldige correspondentie

Houdt u er rekening mee dat officiele reacties op procedures ondertekend moeten worden en daarom niet per email ingestuurd kunnen worden.

Horst, 14 juli 2016

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas,

C.H.C. van Rooij, burgemeester

J. van der Noordt, secretaris

Naar boven