Hollands Kroon - Gehandicaptenparkeerplaats in Wieringerwerf

Logo Hollands Kroon

Agnes Tesselaar

Overwegingen ten aanzien van het besluit

De gehandicaptenparkeerplaats is toegewezen omdat aan de belangrijkste voorwaarden is voldaan:

 

- de aanvrager is aangewezen op het gebruik van een auto;

- de aanvrager is in het bezit bent van een gehandicaptenparkeerkaart;

- er is een parkeerplaats aan de openbare weg, zo dicht mogelijk bij de woning;

- er is geen andere gunstige gelegen parkeerplaats in de omgeving;

- de politie gaat akkoord met het realiseren van de gehandicaptenparkeerplaats;

- de straat waarin de gehandicaptenparkeerplaats wordt aangelegd in het beheer is bij de gemeente Hollands Kroon.

 

BESLUIT

Het college van Burgemeester en wethouders besluit, volgens artikel 18 van de Wegenverkeerswet en artikel 12 van het BABW, tot het toewijzen van een gehandicaptenparkeerplaats, met kenteken

64-PS-JL, ter hoogte van het adres Lelypark 86 1771CB Wieringerwerf en zal overgaan tot plaatsing van het benodigde bord (model E6 van de bijlagen 1 en 2 van het Regelement Verkeersregels en Verkeerstekens), deze wordt geplaatst op de parkeerplaats zo dicht mogelijk bij voornoemd adres.

 

Anna Paulowna, 13 juli 2016

Namens deze,

Agnes Tesselaar

Openbare Ruimte

 

Mededelingen

Bezwaar- of beroepsclausule

Hoe maak ik bezwaar?

Als u het niet eens bent met een beschikking in deze publicatie, kunt u daartegen binnen zes weken na de verzenddatum van de beschikking een schriftelijk bezwaarschrift indienen. U kunt de brief richten aan de degene door wie de beschikking is afgegeven; bij het college van burgemeester en wethouders of bij de burgemeester. In het bezwaarschrift moet u in ieder geval het volgende schrijven:

  • 1.

    uw naam, adres, postcode en woonplaats;

  • 2.

    de datum;

  • 3.

    over welke beschikking het gaat (welke genomen beslissingen door college of burgemeester);

  • 4.

    de redenen waarom u het er niet mee eens bent;

  • 5.

    uw handtekening.

 

Behandeling

Het indienen van een bezwaarschrift kost u niets. De behandeling van een bezwaarschrift mag volgens de wet maximaal twaalf weken in beslag nemen. Deze termijn van twaalf weken kunnen wij eenmaal met zes weken verlengen. Uw bezwaarschrift wordt beoordeeld door een onafhankelijke commissie die het college van burgemeester en wethouders advies geeft. U krijgt de gelegenheid mondeling te worden gehoord over uw bezwaren. Daarvoor ontvangt u dan van de commissie een uitnodiging.

Voorlopige voorziening

Als u vindt dat, zolang nog niet op uw bezwaarschrift is beslist, deze beschikking nog niet in werking zou moeten treden, dan kunt u aan de voorzieningenrechter van de rechtbank in Haarlem een schorsing/voorlopige voorziening vragen. Het adres is: postbus 1621, 2000 BR Haarlem. Een schorsing/voorlopige voorziening kunt u alleen vragen als u tegelijk ook bezwaar heeft gemaakt. Daarnaast moet er sprake zijn van een spoedeisend belang. Aan het vragen van een schorsing/voorlopige voorziening zijn wel kosten verbonden (griffierecht).

  •  

Naar boven