Voorbereidingsbesluit De Hazelaar e.o.

Logo Valkenswaard

Burgemeester en wethouders van de gemeente Valkenswaard maken op grond van artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad in haar vergadering van 23 juni 2016 heeft besloten een voorbereidingsbesluit te nemen voor (delen van) De Hazelaar, Mahonia, Azalea, Hortensia, Jasmijn, Akeleilaan, Gaspeldoornlaan en de Koningsvaren (hierna De Hazelaar e.o.).

Voor het gebied De Hazelaar e.o. wordt een bestemmingsplan voorbereid. Het gebied is afgebakend, zoals vervat op tekening nr. NL.IMRO.0858.VBdehazelaareo-VA01. Het voorbereidingsbesluit treedt in werking met ingang van 14 juli 2016 en vervalt indien:

  • -

    niet binnen één jaar na datum van inwerkingtreding van het voorbereidingsbesluit een ontwerp voor een bestemmingsplan voor het onderhavige gebied ter inzage is gelegd;

  • -

    op het moment dat het voorbereidingsbesluit wordt ingetrokken.

Het doel van het voorbereidingsbesluit is om het gebied te beschermen tegen ongewenste ontwikkelingen.

Het voorbereidingsbesluit wordt met ingang van 14 juli 2016 voor eenieder gepubliceerd via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website www.ruimtelijkeplannenvalkenswaard.nl. Tevens is het voorbereidingsbesluit vanaf 14 juli 2016 in te zien:

  • -

    op de digitale schermen in de hal van het gemeentehuis;

  • -

    via de computers bij de bibliotheek aan de Hofnar 12 en bij ontmoetingscentrum De Belleman in Dommelen;

  • -

    op de digitale informatiezuil in het Dorpshuis van Borkel en Schaft.

Tegen het voorbereidingsbesluit kan ingevolge artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar worden gemaakt en beroep worden aangetekend.

Informatie

Informatie met mondelinge toelichting over het voorbereidingsbesluit is te verkrijgen bij team Ruimtelijk Beleid en Projecten, cluster Ruimtelijke ordening. Daarvoor dient echter vooraf (telefonisch) een afspraak gemaakt te worden via telefoon 040 – 20 83 678. 

Valkenswaard, 13 juli 2016

Burgemeester en wethouders voornoemd,

de secretaris, de burgemeester,

drs. R.F.W. van Eijck drs. A.B.A.M. Ederveen

Naar boven