Ontwerpbestemmingsplan ‘Bevershoekstraat 125 te 's-Gravendeel’

Logo Binnenmaas

Ontwerpbestemmingsplan

Het college van Binnenmaas maakt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Bevershoekstraat 125 te 's-Gravendeel’ vanaf 18 juli 2016 tot en met 29 augustus 2016 ter inzage ligt.

 

De bestaande woning op het perceel Bevershoekstraat 125 in ’s-Gravendeel staat aan de voet van de waterkerende dijk van de Dordtse Kil. De eigenaar van het perceel heeft het voornemen deze woning te slopen en een nieuwe woning terug te bouwen aan de straatzijde van het perceel. Het bestemmingsplan ‘Bevershoekstraat 125 te ’s-Gravendeel’ is opgesteld om dit mogelijk te maken.

Ter inzage

Tijdens de ter inzage termijn kan het ontwerpbestemmingsplan worden ingezien bij de balie Omgevingszaken in het gemeentehuis. Ook is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen via www.binnenmaas.nl (onder ‘Actueel / Bekendmakingen en besluiten’) en via www.ruimtelijkeplannen.nl (onder IMRO-code NL.IMRO.0585.BPSGDBHOEK125-ON01).

Zienswijze indienen

Tijdens de periode dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan een ieder (bij voorkeur schriftelijk) een zienswijze indienen. Deze zienswijze kan worden gericht aan de gemeenteraad van Binnenmaas, Postbus 5455, 3299 ZH Maasdam. Voor het geven van een mondelinge zienswijze of voor een meer uitgebreide toelichting kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met de balie Omgevingszaken, via tel. 14 078.

 

Maasdam, 15 juli 2016

Naar boven