ZOntwerpbestemmingsplan Eerste partiële herziening bestemmingsplan Noordoost, Roba Metals en ontwerpbeschikking omgevingsvergunning voor het bouwen van een bedrijfshal, een kantoorpand en een hal technische dienst

Logo IJsselstein

Ontwerpbesluiten

Burgemeester en wethouders van IJsselstein maken bekend dat voor de voorgenomen realisatie van een bedrijfshal, een kantoorpand en een hal technische dienst op de locatie Zomerdijk 27 – 33 te IJsselstein de volgende besluiten ter inzage liggen:

  • Ontwerpbestemmingsplan ‘Eerste partiële herziening bestemmingsplan Noordoost, Roba Metals’, identificatiecode: NL.IMRO.0353.201410RobaMetals-On01;

  • Ontwerpbesluit tot het verlenen van een omgevingsvergunning voor de realisatie van een bedrijfshal, een kantoorpand en een hal technische dienst op de locatie Zomerdijk 27 – 33.

De besluiten worden gecoördineerd voorbereid als bedoeld in de ‘Coördinatieverordening gemeente IJsselstein 2011 inclusief eerste wijziging’, juncto afdeling 3.6 Wet ruimtelijke ordening en doorlopen samen de uniforme openbare voorbereidingsprocedure overeenkomstig afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht.

Inzage

De ontwerpbesluiten kunnen op de volgende locaties worden ingezien:

  • De ontwerpbesluiten zijn digitaal te raadplegen via www.ijsselstein.nl;

  • Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • Het Klantcontactcentrum van de gemeente IJsselstein;

Zienswijzen

Van 14 juli tot en met 24 augustus 2016 kan een ieder een zienswijze indienen op één of meerdere ontwerpbesluiten. Uw zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan kunt u richten aan de Gemeenteraad van IJsselstein, p/a Omgevingsdienst regio Utrecht, postbus 13101, 3507 LC Utrecht. Uw zienswijze tegen de ontwerpbeschikking omgevingsvergunning kunt u richten aan het College van burgemeester en wethouders van IJsselstein, p/a Omgevingsdienst regio Utrecht, postbus 13101, 3507 LC Utrecht.

In uw zienswijze graag duidelijk vermelden op welk(e) ontwerpbesluit(en) de zienswijzen betrekking heeft.

Naar boven