Ontwerpbestemmingsplan Beneden-Leeuwen, Leliestraat, fase 1, herziening 2016

Logo West Maas en Waal

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied gelegen tussen de Zonnebloemstraat, de Akkerstraat, de Heideakkerweg en de Seringenstraat. In het oostelijk deel van het plangebied heeft een herverkaveling plaatsgevonden en worden in plaats van 22 appartementen nu maximaal 15 rijwoningen beoogd. In verband met de verplaatsing van het politiekantoor is de bestemming van dit perceel aangepast, zodat dit meer past binnen de huidige gebiedscontext, bestaande uit MFC en wonen.

U kunt de desbetreffende stukken met ingang van 14 juli 2016 zes weken inzien bij het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis. Tijdens deze termijn kunt u een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen bij de gemeenteraad.

In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw N. Straatman van het team Wonen en Milieu. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt. De raad stelt hen die tijdig een zienswijze kenbaar hebben gemaakt, in de gelegenheid tot het geven van een mondelinge toelichting.

Het bestemmingsplan is in te zien via http://www.westmaasenwaal.nl/in-de-gemeente/ruimtelijke-plannen_3272/item/beneden-leeuwen-leliestraat-fase-1-herziening-2016-ontwerp_3788.html

Beneden-Leeuwen, 13 juli 2016

Burgemeester en wethouders van West Maas en Waal,

De secretaris, de burgemeester,

P.G. Arissen Th.A.M. Steenkamp

Naar boven