Kennisgeving ontwerpbesluit hogere waarden "woningen Overschieseweg 6-8"

Logo Rotterdam

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend, dat van 15 juli 2016 tot en met 25 augustus 2016 ter inzage ligt: het ontwerpbesluit hogere waarden op grond van de Wet geluidhinder in verband met de aanvraag omgevingsvergunning voor het realiseren van drie woningen aan de Overschieseweg 6-8.

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken kan worden ingezien bij:

- Stadsontwikkeling te Rotterdam (na telefonische afspraak 010 – 489 5241).

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de gemeentelijke website www.rotterdam.nl/rotterdambericht. De stukken kunnen dan vervolgens worden geraadpleegd in de rechterrij onder ‘plannen in uitgebreide procedure’.

Belanghebbenden kunnen zienswijzen over het ontwerpbesluit tot en met 25 augustus 2016 naar keuze schriftelijk of mondeling indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het College van Burgemeester en Wethouders van Rotterdam, per adres DCMR Milieudienst Rijnmond, ten name van bureau Ruimte en Leefomgeving, Postbus 843, 3100 AV Schiedam.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunnen belanghebbenden binnen de genoemde termijn contact opnemen met de DCMR.

Naar boven