Ontwerpwijzigingsplan “Heide 10”

Logo Boxmeer

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken hierbij bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening over te gaan tot wijziging van het bestemmingsplan “Buitengebied 2008” ten behoeve van het splitsen van de boerderij Heide 10 (5441PR) in Oeffelt in twee woningen.

Het ontwerpwijzigingsplan en bijbehorende stukken liggen met ingang van 13 juli 2016 gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Boxmeer. Het ontwerpbesluit en genoemde stukken zijn eveneens digitaal te raadplegen via www.boxmeer.nl/bekendmakingen/bestemmingsplannen.

Het plangebied ligt in de geluidszones van Heide en Melder, waardoor de voorkeursgrenswaarde door het wegverkeer zal worden overschreden. Daarom zijn burgemeester en wethouders voornemens een hogere grenswaarde vast te stellen. Het ontwerpbesluit ligt eveneens met ingang van 13 juli ter inzage en is ook te raadplegen via www.boxmeer.nl.

Tot en met 23 augustus 2016 kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen bij burgemeester en wethouders van Boxmeer, Postbus 450, 5830 AL Boxmeer. Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen of voor vragen of een toelichting op het ontwerpbesluit kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte en Economie.

Naar boven