Vastgesteld wijzigingsplan Mijzerdijk 4, Ursem

Logo Koggenland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Koggenland maken bekend dat zij op 29 juni 2016 het wijzigingsplan Mijzerdijk 4, Ursem (ongewijzigd) hebben vastgesteld.

Met dit wijzigingsplan wordt, ter compensatie van de sloop van alle agrarische bedrijfsbebouwing, de planologische mogelijkheid geboden om een nieuwe woning te bouwen. Daarbij is de voormalige agrarische bedrijfswoning (de bestaande stolp) omgezet naar een burgerwoning, welke ook mag worden gesplitst.

Ter inzage

Het vaststellingsbesluit en het wijzigingsplan liggen met ingang van 11 juli 2016 gedurende 6 weken ter inzage bij de afdeling Wonen & Ondernemen in het gemeentehuis (tijdens openingstijden).

Het vaststellingsbesluit en wijzigingsplan zijn digitaal te raadplegen op www.koggenland.nl/wonen en werken/ruimtelijkeplannenonder de kop ‘in procedure’ en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het identificatienummer is: NL.IMRO.1598.WPLGMijzerdijk4-va01.

Beroepsmogelijkheden

Belanghebbenden kunnen gedurende de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Hiervoor is griffierecht verschuldigd.

Het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de termijn voor het indienen van een beroepschrift, mits er geen verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak is gedaan.

 

De Goorn, 10 juli 2016

Naar boven