Ontwerp-omgevingsvergunningvier rijwoningen en appartementengebouw met zes appartementen (Zinkweg 64) ter inzage.

Logo Oud-Beijerland

Burgemeester en wethouders van Oud-Beijerland maken bekend dat zij het voornemen hebben om met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3e van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van het geldende bestemmingsplan ter plaatse van perceel Zinkweg 64 (voormalige woonboerderij), voor de bouw van vier rijwoningen en een appartementengebouw met zes appartementen (totaal tien woningen).

Afwijking

De ontwikkeling past niet in het geldende bestemmingsplan ‘Correctieve herziening bestemmingsplan Wonen’. Binnen dit bestemmingsplan is ter plaatse weliswaar al sprake van een woonbestemming, maar mogen ter plaatse minder woningen worden gebouwd. Daarbij wordt in het voorliggende nieuwbouwplan, zowel ter plaatse van de rijwoningen als het appartementengebouw de maximale goot-resp. bouwhoogte overschreden. Tot slot wordt buiten de bestaande bouwvlakken gebouwd.

Ter inzage

Op grond van artikel 3.10 van de Wabo ligt de ontwerp-omgevingsvergunning met bijbehorende stukken, waar onder de aanvraag en de ruimtelijke onderbouwing met ingang van zaterdag 9 juli 2016 gedurende zes weken tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis, W. van Vlietstraat 6 in Oud-Beijerland. Digitaal zijn de stukken (met uitzondering van de bouwtekeningen) te raadplegen via www.oud-beijerland.nl (onder actueel -> bekendmakingen -> aangevraagde omgevingsvergunningen).

Indienen zienswijze / nadere informatie

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder een zienswijze (bij voorkeur schriftelijk) naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunt u indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 2003, 3260 EA Oud-Beijerland onder vermelding van ‘zienswijze ontwerp-omgevingsvergunning woonbebouwing perceel Zinkweg 64’.

Voor nadere informatie of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met Marc Dorrepaal van afdeling Ontwikkeling, telefoon 088 – 647 15 68 (ma-ochtend en do).

Naar boven