Ontwerpwijzigingsplan Drielanden – Werklandschap-Oost

Logo Harderwijk

Het ontwerpwijzigingsplan Drielanden – Werklandschap-Oost maakt het mogelijk om rondom de bestaande bebouwing op het perceel Fokko Kortlanglaan 225 zes à zeven nieuwe bedrijfskavels te realiseren waarbij de bestaande panden gehandhaafd blijven. De huidige (burger)woning op het perceel krijgt de status van een bedrijfswoning. In het plan wordt geen nieuwe woonfunctie toegevoegd. Het plangebied ligt rondom het perceel aan de Fokko Kortlanglaan 225 en ligt globaal tussen de Fokko Kortlanglaan (zuidoostzijde), de Harderwijkerweg (noordoostzijde), Groene Zoomweg (noordwestzijde) en een nieuw aan te leggen weg vanaf de rotonde Groene Zoomweg/Zuiderbreedte tot de Fokko Kortlanglaan.

 

Het ontwerpwijzigingsplan Drielanden – Werklandschap-Oost ligt met ingang van 14 juli 6 weken voor belanghebbenden ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Tijdens de inzage termijn kunnen belanghebbenden tegen dit plan schriftelijk of digitaal hun zienswijzen kenbaar maken bij Burgemeester en wethouders. Het indienen van een digitale zienswijze kan alleen via www.harderwijk.nl/zienswijze. Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met: afd. Ruimte, mw. K. van der Schot, tel. 411911.

 

Het plan (NL.IMRO.0243.WP00160-0001) kunt u ook raadplegen via de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl (bronbestanden: http://ruimtelijkeplannen.harderwijk.nl/plans/NL.IMRO.0243.WP00160-/NL.IMRO.0243.WP00160-0001) of op de gemeentelijke website www.harderwijk.nl/plannendrielanden.

 

Naar boven