OMGEVINGSVERGUNNING EN HOGERE GRENSWAARDEN WETHOUDER BERGERWEG 26 ASSEN

Logo Assen

Burgemeester en wethouders van Assen maken bekend dat op grond van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3º van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) op 30 juni 2016 een omgevingsvergunning is verleend voor het wijzigen van de functie naar wonen en het ten behoeve hiervan realiseren van een uitbreiding en van een bijgebouw voor het bestaande pand op het perceel Wethouder Bergerweg 26 te Assen.

De voor deze ontwikkeling benodigde hogere grenswaarden op grond van de Wet geluidhinder vanwege wegverkeerslawaai zijn ook verleend.

Ontwerpbesluit en

De ontwerp-omgevingsvergunning met bijbehorende stukken en het ontwerpbesluit hogere grenswaarden hebben van maandag 9 mei tot en met maandag 20 juni 2016 ter inzage gelegen. Tegen beide ontwerpbesluiten zijn geen zienswijzen bij burgemeester en wethouders ingediend.

Ter inzage

De omgevingsvergunning inclusief bijbehorende stukken en het besluit hogere grenswaarden liggen van donderdag 14 juli tot en met woensdag 24 augustus 2016 ter inzage bij de balie Bouwen, Wonen & Ondernemen in het Stadhuis, Noordersingel 33 te Assen. De vergunning, met identificatienummer NL.IMRO.0106.04OMG20150790-C001 is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroepschrift/verzoek om voorlopige voorziening

Tijdens de bovengenoemde termijn bestaat de mogelijkheid om een schriftelijk beroepschrift in te dienen bij de Rechtbank Noord-Nederland, sectie Bestuursrecht, locatie Groningen, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Deze mogelijkheid staat open voor belanghebbenden die

  • -

    tijdig hun zienswijzen bij het college van burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht;

  • -

    die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen of niet tijdig zienswijzen bij de het college van burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht.

De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van 25 augustus 2016 (daags na afloop van beroepsperiode). Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op.

Degene die beroep heeft ingesteld kan bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank om een voorlopige voorziening vragen. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige

voorziening wordt ingediend, treedt het besluit tot verlening niet in werking voordat op dat

verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Voor meer informatie over deze omgevings-vergunning kunt u contact opnemen met het team Bouwen, Wonen & Ondernemen.

ASSEN, 13 juli 2016

Naar boven