Inrichten 2 parkeerplaatsen voor elektrische auto’s op het terrein Weemelanden in Vriezenveen.

Logo Twenterand

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Twenterand hebben besloten over te gaan tot het inrichten van twee parkeerplaatsen voor elektrische auto. Twee reguliere parkeerplaatsen worden zodanig aangepast dat deze geschikt zijn voor het laden van elektrische auto’s. Het gaat om de twee parkeerplaatsen die zich naast de noordoostelijke hoek van het gebouw ‘Weemelanden’ bevinden. Schuin tegenover school ‘de Weeme’.

Besluit

Wij hebben besloten om:

  • 1.

    Twee parkeerplaatsen op het terrein van de Weemelanden in Vriezenveen (conform de bij dit be-sluit behorende foto’s) zodanig in te richten dat deze gebruikt kunnen worden voor het laden van elektrische auto’s.

  • 2.

    Een verkeersbord RVV E4 (parkeerplaats) te plaatsen.

  • 3.

    Een onderbord te plaatsen voorzien van de tekst: ‘uitsluitend opladen elektrische voertuigen’. Tevens wordt dit bord voorzien van twee pijlen die naar de beide parkeerplaatsen verwijzen.

Ter inzage

Als u belanghebbende bent kunt u het besluit, inclusief foto van de exacte locatie, inzien. Dat kan van-af donderdag 7 juli gedurende een periode van 6 weken. Het besluit, inclusief foto’s van de exacte locatie, ligt tijdens de gebruikelijke kantooruren ter inzage in het gemeentehuis in Vriezenveen, aan het Manitobaplein 1.

Bezwaar

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden binnen 6 weken na de dag waarop het besluit is bekend gemaakt hiertegen een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Twenterand, postbus 67, 7670 AB Vriezenveen.

Het bezwaarschrift moet zijn ondertekend en moet tenminste bevatten de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een aanduiding van het besluit waartegen het bezwaar zich richt en de gronden (motivering) van het bezwaar.

Naar boven