Ontwerpbestemmingsplan “Boveneind ZZ 7B te Benschop”

Logo Lopik

Ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van Lopik bekend, dat in ontwerp ter inzage ligt het bestemmingsplan:

“Boveneind ZZ 7b te Benschop”

Inhoud

Het bestemmingsplan voorziet in de sloop van een bestaande schuur en in de plaats daarvan het realiseren van een moderne woonboerderij.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 13 juli 2016 tot en met 23 augustus 2016 voor een ieder ter inzage op werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer, Raadhuisplein 1 te Lopik. Ook buiten deze openingstijden kan het bestemmingsplan worden ingezien. Hiervoor dient u een afspraak te maken.

Tevens is het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken raadpleegbaar op:

• www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer:

NL.IMRO.0331.01BoveneindZZ7b-OB02

• www.lopik.nl onder “Inwoners” en “Bestemmingsplannen”.

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn van 6 weken kan eenieder zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Lopik, Postbus 50, 3410 CB Lopik, onder vermelding van: “Zienswijzen ontwerpbestemmingsplan “Boveneind ZZ 7B te Benschop”. Het is ook mogelijk om mondeling zienswijzen naar voren te brengen.

Informatie

Voor meer informatie over deze publicatie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke ontwikkeling van de gemeente Lopik, via het algemeen telefoonnummer 0348 559955.

Lopik, 12 juli 2016

Naar boven