Ontwerpuitwerkingsplan De Nieuwe Hees herziening

Logo Laarbeek

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Laarbeek maakt ingevolge artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp uitwerkingsplan De Nieuwe Hees herziening gereed is. Dit ontwerpuitwerkingsplan betreft een herziening van het op 23 februari 2016 vastgestelde uitwerkingsplan De Nieuwe Hees en voorziet in het op kortere afstand tot de weg bouwen van de in het woongebied geplande rijwoningen (2 meter i.p.v. 4 meter). Het betreft hier het gebied waar voorheen basisschool De Raagten stond. Het plan is een uitwerking van het bestemmingsplan Voorzieningencluster Donk, vastgesteld 22 september 2011.

Het ontwerpuitwerkingsplan De Nieuwe Hees herziening en bijbehorende stukken liggen van vrijdag 8 juli 2016 tot en met donderdag 18 augustus 2016 voor iedereen ter inzage bij de informatiebalie in het gemeentehuis Laarbeek in Beek en Donk. Het plan is ook digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website (www.laarbeek.nl > wonen en leven > bestemmingsplannen) of de landelijke website voor ruimtelijke plannen (www.ruimtelijkeplannen.nl > IDN nummer: NL.IMRO.1659.BPUBDnweHeesherz-ON01).

Omdat het kostenverhaal anderszins is verzekerd, is er geen exploitatieplan opgesteld.

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen een schriftelijke of mondelinge zienswijze over het ontwerpuitwerkingsplan kenbaar maken. Er moet gemotiveerd aangegeven worden op welke onderdelen van het ontwerpuitwerkingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Schriftelijke zienwijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Laarbeek, Postbus 190, 5740 AD Beek en Donk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het team Leefbaarheid. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Naar boven