Instellen parkeerverbod aan de Julianastraat in Vroomshoop

Logo Twenterand

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Twenterand hebben besloten over te gaan tot het instellen van een parkeerverbod aan de Julianastraat in Vroomshoop. Het parkeerverbod wordt inge-steld aan de noordzijde van de Julianastraat, tussen W. de Withstraat en president Kennedystraat.

De gemeente stelt dit parkeerverbod in omdat de geparkeerde auto’s het zicht op de kruising met pres. Kennedystraat/Churchillstraat teveel ontneemt. Daarnaast levert het voorbij rijden van de rij geparkeerde auto’s hinder op voor tegemoetkomend verkeer en fietsers. Dit leidt tot gevaarlijke situaties.

Besluit

Wij hebben besloten om:

Een parkeerverbod in te stellen aan de noordzijde van de Julianastraat voor het gedeelte gelegen tussen de aansluitingen met respectievelijk Witte de Withstraat en president Kennedystraat.

Ter inzage

Als u belanghebbende bent kunt u het besluit inzien. Dat kan vanaf donderdag 7 juli gedurende een periode van 6 weken. Het besluit ligt tijdens de gebruikelijke kantooruren ter inzage in het gemeentehuis in Vriezenveen, aan het Manitobaplein 1.

Bezwaar

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden binnen 6 weken na de dag waarop het besluit is bekend gemaakt hiertegen een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Twenterand, postbus 67, 7670 AB Vriezenveen.

Het bezwaarschrift moet zijn ondertekend en moet tenminste bevatten de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een aanduiding van het besluit waartegen het bezwaar zich richt en de gronden (motivering) van het bezwaar.

Naar boven