Ontwerp-wijzigingsplan woning Stokhem 7 te Wijlre

Logo Gulpen-Wittem

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van 7 juli 2016 ter inzage ligt:

het ontwerp-wijzigingsplan “Woning Stokhem 7 te Wijlre”.

Het college is voornemens om met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan Buitengebied te wijzigen. Daarbij ziet het ontwerp-wijzigingsplan toe op het bouwen van een woning op het perceel kadastraal bekend Gulpen-Wittem, sectie E nummer 2504, 2575 en 2606 plaatselijk bekend Stokhem 7 te Wijlre..

Ter inzage

Het ontwerp-wijzigingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf 7 juli 2016 tot en met 17 augustus 2016 voor iedereen ter inzage. Inzien kan via:

  • -

    Een bezoek aan het gemeentehuis, Willem Vliegenstraat 12 te Gulpen, tijdens openingstijden klantcontactcentrum (maandag tot en met vrijdag van 08.30 – 17.00 uur en donderdagavond tot 20.00 uur). Indien u een persoonlijke toelichting op het plan wenst dient u een afspraak te maken via het klantcontactcentrum.

  • -

    De gemeentelijke website: www.gulpen-wittem.nl (Ontdek Gulpen-Wittem/ Bouwen, wonen en plannen/ Bestemmingsplannen).

Zienswijzen

Tijdens voornoemde termijn kunnen belanghebbenden mondelinge of schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerp-wijzigingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Gulpen-Wittem, postbus 56, 5270 AB Gulpen onder vermelding van: “zienswijze ontwerp-wijzigingsplan Stokhem 7 te Wijlre”

Degenen die een mondelinge reactie willen geven kunnen dat doen na het maken van een afspraak. Dat kunt u doen door contact op te nemen met afdeling Publieksdiensten via tel. 14-043.

Tegen betaling kan een exemplaar van het ontwerpbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken worden verstrekt.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven