Voornemen weigering omgevingsvergunning voor bedrijfsruimte naast Loosterweg 7 in Voorhout ligt ter inzage

Logo Teylingen

Bekendmaking als bedoeld in art. 3:12 Algemene Wet Bestuursrecht. Toepass ing artikel 2.12, lid 1 sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Teylingen maakt bekend dat zij

voornemens is om een omgevingsvergunning te weigeren voor het bouwen van een bedrijfsruimte op het perceel tussen Loosterweg 5 en Loosterweg 7 in Voorhout.

Ontwerp besluit omgevings vergunning

Het ontwerpbesluit bestaat uit een weigering verklaring van geen bedenkingen en een weigering omgevingsvergunning. De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 30 juni 2016 geweigerd een (ontwerp) verklaring van geen bedenkingen af te geven.

Ter inzage

Voordat er een besluit op de aanvraag omgevingsvergunning wordt genomen ligt het ontwerpbesluit en de overige bijbehorende stukken met ingang van donderdag 7 juli 2016 tot en met woensdag 17 augustus 2016 ter inzage.

Inzien

U kunt de stukken inzien op www.teylingen.nl . ( via ‘ Bo u wen/Verbouwen / Bestemmingsplannen / Bestemmingsplannen en projecten / Voorhout’ ).

U kunt de papieren versie van het ontwerpbesluit ook inzien bij het Contactcentrum in het Gemeentekantoor aan de Wilhelminalaan 25 in Sassenheim.

Zienswijzen

Binnen de termijn, dat het ontwerpbesluit ter inzage liggen, kunt u schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Teylingen, Postbus 149, 2215 ZJ Voorhout, telefoon

14 0252. U kunt uw zienswijze ook digitaal indienen bij de gemeente Teylingen via e-mailadres:

gemeente@teylingen.nl onder vermelding van zienswijze ‘weigering omgevingsaanvraag uitbreiding locatie Loosterweg 7’. Voor het maken van een afspraak voor het indienen van mondelinge zienswijze kunt contact opnemen met Lindy van der Klaauw van de afdeling Ruimte of Peter Winters van de afdeling Gemeentewinkel, via telefoonnummer 14 0252.

Openbaar

Wanneer u een zienswijze indient, dan kan iedereen deze zienswijze op onze website inzien. Uw zienswijze wordt niet geanonimiseerd. Hierdoor worden uw naam, adres en woonplaats op het internet zichtbaar.

Informatie

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met Lindy van der Klaauw van de afdeling Ruimte of Peter Winters van de afdeling Gemeentewinkel via 14 0252.

Naar boven